Voorkom inbraak: plaats draad, gelaagd of gehard glas

Hoewel u een inbraak niet altijd kunt voorkomen, kunt u de kans op inbraak wel aanzienlijk verkleinen. Naast het plaatsen van goede sloten, kunt u ook denken aan inbraakwerend glas (draadglas). Draadglas zorgt voor extra veiligheid omdat bij breuk de stukken door het draadnet bijeen worden gehouden. Draadglas is ook brandvertragend. Gelaagd glas bestaat uit twee of meer ruiten, die met elkaar zijn verbonden door transparante en onzichtbare folielagen. Het grote voordeel van gelaagd glas is dat er geen stukken uitvallen als het breekt. Gehard glas is ongeveer 5x zo sterk als gewoon glas van dezelfde dikte. Bij breken valt het uit elkaar in kleine stukjes (zoals bijvoorbeeld de zij- en achterruit van een auto), die geen diepe wonden kunnen veroorzaken. Meer weten? Bel ons voor een goed advies.
Bel: 071 – 750 34 07  (Bij geen gehoor: 017 – 261 40 00). Of klik hier voor het contactformulier.

inbraakpreventie

Vrijblijvende controle op inbraakgevoeligheid

Wij komen graag de ramen van uw woning controleren op inbraak gevoeligheid en waar het nodig is vervangen wij dubbelglas voor meer comfort in huis. Dit onderzoek is geheel vrijblijvend en wordt ondersteund door overheid en milieudienst om de medemens een veilig gevoel te geven. Tevens leidt deze actie tot energiebesparing.

17 Jaar het beste geteste bedrijf op het gebied van inbraakpreventie

Wij zijn ruim 17 jaar het best geteste bedrijf op het gebied van inbraakpreventie. Uit onderzoek blijkt dat geen één inbraak is geslaagd waar wij ons glas hebben geplaatst. Voorkom inbraak: bel of mail Glasservice Randstad.
Bel: 071 – 750 34 07  (Bij geen gehoor: 017 – 261 40 00). Of klik hier voor het contactformulier.